Vznik

Projekt Jsem s tebou vznikl v malebné krajině Sedlčanska v roce 2018 jako společný projekt několika nadšenců. Hlavním cílem bylo od počátku lidem přinášet nadějný a pozitivní obsah, který čerpá z Bible a představuje Pána Boha a Ježíše Krista na základě tisíce let starých biblických záznamů.

Nebude překvapením, že se tento projet podařilo realizovat díky podpoře církve. Tato skutečnost však není tak důležitá, protože smyslem Jsem s tebou je přinášet biblické poselství naplněné nadějí. Jak s tímto poselstvím čtenáři naloží, je plně na jejich svobodném uvážení.

Jsem s tebou vznikl ve sboru Církve adventistů sedmého dne v Sedlčanech ve spolupráci s dalšími osmi regionálními sbory. Díky zájmu a přízni tisíců čtenářů se projekt rozrostl a obsah webu a sociálních sítí pravidelně čtou tisíce lidí z celé ČR.

Současnost

Projekt Jsem s tebou nabízí kromě pravidelného obsahu na tomto webu, Facebooku a Instagramu také modlitby za Vaše potřeby a studium Bible. Není bez zajímavosti, že pod projektem Jsem s tebou vznikají také videa, jejichž témata nám pomohli najít právě čtenáři tohoto projektu. Od května 2022 budou postupně a exkluzivně zveřejňována nejdříve na tomto webu.