Pochybnosti na mě doléhají v nejméně vhodnou dobu.
Většinou těsně před závěrem toho, na čem dlouhodobě pracuji.
Jsem přesvědčen, že:
1) začal jsem špatně,
2) pokračoval jsem špatně,
3) dokončuju to špatně,
4) na kompletní předělání už není ani prostor, ani síly a ani nápady.
Je to čas, kdy začínám zoufale telefonovat kamarádům, které většinou moje problémy vůbec nezajímají, a sáhodlouze jim vysvětluji svou zoufalou situaci. Samozřejmě, že je vybízím k upřímnosti a otevřenosti, ale ve skutečnosti čekám povzbuzení, protože kritika by mě dorazila.
Proč tak nesnáším kuchařky, které haní svoje jídlo jenom proto, aby je stolovníci chválili, když sám dělám totéž?

 

Zdroj: www.dobrejitro.com

Fotografie: www.pixabay.com